Wil jij ook een gratis Kinderlines Homepage? Klik hier!

Terug naar arttwins

Boy( Ylonka Jaspers)

Mijn hondje heet Boy.
Hij is schattig en mooi.
Soms is hij stout,
Dan doet hij iets fouts!
Maar vaak is hij lief.
Boy is mijn hartedief.

Laatst bewerkt: zaterdag 12 december 2015

 De verhaaltjes en gedichtjes hieronder zijn allemaal geschreven door Ylonka Jaspers

Druk hier voor een spel

Over mij en Remie is een kort verhaaltje geschreven. Het heet Remie en de kerststal in het staat in de verhalenbundel van wintertijd.

linkje:

http://www.kinderlines.nl/arttwins/arttwins.page65.asp

In het korte verhaal Guus en de teletubbie kom ik,ylonka, ylona, jurgen,  mam en pap en natuurlijk Guus (de hond van Jurgen) erin voor. Het verhaaltje staat in de verhalenbundel zomertijd deel 3. Het verhaal is geschreven door Ylonka Jaspers.

linkje:

http://www.kinderlines.nl/arttwins/arttwins.page69.asp

Er is een vervolgverhaal geschreven over Guus en de teletubbie en het heet feestdagen met Boy en Guus. het staat in de verhalenbundel Feest 2. Het verhaal is geschreven door Ylona en Ylonka Jaspers.

Linkje:

http://www.kinderlines.nl/arttwins/arttwins.page63.asp

 

 

Welkom.

Boy is ons hondje. Hij is een maltezer leeuwtje. Hij is op 13 jarige leeftijd in 2014 overleden. De meeste Maltezers worden 13 jaar. Zijn voorouders woonde op een eiland genaamd Melada. Maltezers zijn dwerghondjes en ze worden nooit erg groot. Ze krijgen lang haar die je heel goed moet verzorgen en ze kunnen moeilijk tegen alleen zijn. Als je ze naar een kennel wil sturen, moet je ze naar een hele goeie kennel sturen waar ze veel aandacht krijgen. Maltezers houden veel van rollen en vooral als het buiten erg geregend heeft en de grond dan wat vochtig is.

Klik hier voor de pagina knoop in je zakdoek want Boy is een tv ster!

 

 

 

Boy had vroeger een stiefbroertje en zijn naam was Remie. Remie was op 3 jarige leeftijd overleden. Remie heeft een speciale urn gekregen dat te zien was in de tv programma knoop in je zakdoek. op de 2 linkjes kun je de afleveringen bekijken.

http://www.uitzendinggemist.nl/afleveringen/1028155

http://www.uitzendinggemist.nl/afleveringen/1060780-ylonka-jaspers